Ledige stillinger

Adressa Distribusjon AS søker nye samarbeidspartnere / medarbeidere på Hitra og Frøya (09.05.2017)

Adressa Distribusjon AS er et heleid distribusjonsselskap i Adresseavisen Gruppen. 

Adresseavisen er en av Norges største mediebedrifter og en del av det børsnoterte medie- og trykkerikonsernet Polaris Media ASA.

Adressa Distribusjon AS distribuerer aviser, tidsskrifter, magasiner, reklame, medlemsblad, bøker og pakker til over 140 000 abonnenter i Midt-Norge.

-Med bakgrunn i økt volum av produkter på Hitra og Frøya ønsker bedriften å styrke staben med 3-4 deltidsansatte. Primært vil arbeidet foregå på tirsdag og fredager.

Vi kan tilby en jobb som går ut på distribuerer avis (primært Polaris Media sine aviser), pakker, magasiner og reklame på Hitra og Frøya. Jobben foregår på natt i tidsrommet: 02:00-08:00 (varierer noe). Jobben kan fint kombineres med annen dag jobb/-skiftarbeid.

Det stilles krav til at du har eget firma, bil, sertifikat kl. B, god fysikk, strukturert, serviceorienter og snakker godt Norsk eller Engelsk. Søkere uten firma kan også vurderes. Stillingene er ledig per omgående.

Har du spørsmål om jobben, vær vennlig å ta kontakt med Personal & Kontraktsjef Thomas Aas Jensen på tlf.:400 02 170/2, eller på e-post: thomas.jensen@adressa-distribusjon.no

Søknad og cv sendes til: firmapost@adressa-distribusjon.no